Avaliações de Sari Djaya Amersfoort

Avaliações recentes

5.0
van effen
18 fevereiro 2024
willem jansen
11 fevereiro 2024

Prima eten, mooie porties. En altijd op tijd

Twigt Els
10 fevereiro 2024

Altijd voortreffelijk

van effen
5 fevereiro 2024
Hamza
3 fevereiro 2024

Heerlijk eten Hamdouliah

Eus
29 janeiro 2024

Het was overheerlijk en sneller bezorgd dan aanvankelijk was aangegeven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

willem jansen
29 janeiro 2024

Prima eten voor een goede prijs.👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
27 janeiro 2024

Ook deze keer weer een heerlijke maaltijd!

van effen
22 janeiro 2024
Dennis
8 janeiro 2024

Heerlijk gegeten weer ! Vol smaak en een vriendelijke bezorger

M.E. Letwory
8 janeiro 2024

Ikan peppes top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lepraque
1 janeiro 2024

Heerlijk gegeten! Vers en zeer smakelijk met goede porties.

D
31 dezembro 2023

Eten was zoals altijd prima! Wel jammer dat, ondanks het feit dat ik smorgens de bestelling al geplaatst had, de bezorging 45min later was dan gevraagd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els Twigt
20 dezembro 2023

Fantastisch eten en een prima bezorging. Grote complimenten.

van effen
12 dezembro 2023
Anoniem
10 dezembro 2023

Best food in town!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shirley
10 dezembro 2023

Helaas was de gratis spekkoek niet geleverd. Smaak was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Meijer
9 dezembro 2023

Altijd zeer tevreden!

Martijn
2 dezembro 2023

Ik had verwacht dat er witte rijst bij de Gado-Gado zou zitten. Zonder rijst is het geen hoofdgerecht en daar kwamen wij achter toen we gingen eten. De smaak is wel lekker en vers gemaakt.

van effen
27 novembro 2023

gister gebeld, bestelling kon niet doorgaan ivm privee omstandigheden en met verzoek bestelling vandaag, maandag, te bezorgen was geen probleem! prijs/kwaliteit/smaak altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Else
17 novembro 2023

Lekkerste Indonesisch afhaal restaurant van Amersfoort

Linnebank
12 novembro 2023

Lekker en op tijd

van effen
12 novembro 2023
Van de Wint
10 novembro 2023

Heerlijk

van effen
5 novembro 2023
Marieke
26 outubro 2023

Het was weer heerlijk! En lekker vlot bezorgd.

Eveline
26 outubro 2023

Altijd ontzettend lekker eten van Sari Djaya. Heel prettig dat ze de keer dat we een bestelling met haast nodig hadden ook extra snel kwamen brengen. Topservice!

Jos
22 outubro 2023

Eten was weer heerlijk en blijft een favoriet. Enige is dat we bericht kregen dat bezorging ineens een half uur later werd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pierre
21 outubro 2023
Theus Van Doornik
19 outubro 2023

lekker pittig was genoeg eten

van Doorn
15 outubro 2023

Eten besteld voor jubileumfeest, het was heerlijk. Complimenten namens alle gasten en zeker voor herhaling vatbaar!

van effen
12 outubro 2023
Stan
9 outubro 2023

Erg smaakvol en goed gekruid.

Dennis Hol
30 setembro 2023
Letwory
27 setembro 2023

👍🏽

Mous
17 setembro 2023

Beste eten van Amersfoort!

Arjan
16 setembro 2023
Anoniem
14 setembro 2023

Het was heerlijk

Van de Wint
14 setembro 2023
Thirza
3 setembro 2023

Weer heerlijk. Goed op tijd. Goed warm. En gratis spekkoek. Ik blijf hier zeker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Justin
31 agosto 2023

Het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

van effen
28 agosto 2023
Patrick Lauwers
28 agosto 2023

Was wederom er goed. Prachtige gerechten. Altijd weer een verwen-momentje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelmer van Veldhuisen
13 agosto 2023

Heerlijk gegeten, de bezorging was goed op tijd en de bezorger erg aangenaam. Top ervaring!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nanda
12 agosto 2023

Exact op tijd en superlekker!

H. Meijer
4 agosto 2023

Eten en bezorging zoals altijd top!

Benedicta
24 julho 2023
Siep Stronks
17 julho 2023

Beste keuze!

Maureen Sieberichs
17 julho 2023

Vandaag voor de geboortedag van mijn Moeder een rijsttafel gehaald. Dit deden we in haar laatste jaren ook altijd. De smaak was als vanouds. De daging was heerlijk zacht. De sg tempé was pedis, de ikan heerlijk enz We hebben genoten. Zo hebben we onze Moeder haar sangu gegeven en kunnen herdenken. Ga zo door!

Ellen van Nieuwkerk
16 julho 2023

Heerlijke rijsttafel!

Anna
15 julho 2023

Ik kreeg niet precies wat ik had besteld, het vleesgerecht was verwisseld. De kwaliteit van het eten was verder erg goed.

Ellen Maassen
8 julho 2023

Altijd erg lekker!

Jeroen
1 julho 2023

Zoals altijd ook nu weer top! Heerlijk eten en alles goed verzorgd 👍🏻

Els Twigt
25 junho 2023

Snelle bezorging en het eten is zeer goed

Dieuwertje
15 junho 2023

Eten was heerlijk maar helaas meer dan een uur te vroeg bezorgd. Op de bon stond 19:30 maar ze kwamen om 18:40. Mazzel dat we thuis waren want anders hadden we de hele bestelling kunnen missen. Dit is de eerste keer dat het fout ging en we bestellen regelmatig en zullen dat ook blijven doen. Kan altijd een keertje fout gaan.

Reacção a Sari Djaya

Het spijt me...ik was niet goed opgelet

Jannie Wemmenhove
7 junho 2023

Keurig, lekker ,en netjes op tijd bezorgd blijven zo 👍

Gerco
6 junho 2023

Was heerlijk eten. Kom hier zeker terug.

Else
5 junho 2023

Het bestelde eten was prima. En toch vroeg ik me af of jullie een nieuwe kok hebben?

Hilga
30 maio 2023

Geweldige kwalititeit en smaak. Snelle bezorging met daarin ook nog een verassing!

Henk-Jan van Well
28 maio 2023

Het lekkerste Indische eten van Amersfoort en omstreken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van effen
21 maio 2023
Denis
18 maio 2023
Jannie
10 maio 2023

Prima weer heerlijk vooral zo blijven en heerlijke spekkoek zalig 👍

H.Meijer
8 maio 2023

Top als altijd. Speciale vermelding betreft de zeer vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerben
24 abril 2023

Heerlijk, in Nederland nog niet een betere rendang kunnen vinden dan die van Sari Djaya. Absolute aanrader!

Menno
16 abril 2023

Wederom geweldig lekker en zoals altijd keurig op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van effen
16 abril 2023

altijd goede kwaliteit, smaak en levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita
11 abril 2023
Hielckert
9 abril 2023

Het was weer super! Jammer dat bestelde en betaalde Sambal Goreng Telor Bali er niet bij zat…

Marlot
7 abril 2023

Zoals altijd erg lekker! En vlotte bezorging!

Wj
30 março 2023
Arwin van Delden
29 março 2023

Zoals al jaren , uitstekend kwaliteit en de snelheid waarmee het gebracht wordt is goed. Ik bestel er al jaren

Bas
26 março 2023

Het was afgelopen zaterdag van uitzonderlijke kwaliteit. Al het voedsel was zeer goed op temperatuur (wij wonen wat verder weg dus dat kan soms betekenen dat het iets lauwer is) en de smaken goed op orde. Wij bestellen hier wel vaker maar dit keer was duidelijk net dat beetje beter dan het al zeer goede normaal. Vooral voor een zaterdag een zeer aangename verrassing.

Miriam
25 março 2023

Heerlijk gegeten, goed gekruid en gratis spekkoek leuk extra.

Bert de Vries
22 março 2023

Eten was weer heerlijk, en de bezorging bizar snel ondanks dat wij in vathorst wonen!

HB
18 março 2023

Heerlijk eten en goed warm bij bezorging!

Menno
17 março 2023

Heerlijk eten, hier weten ze hoe het moet! Complimenten!

Patrick
11 março 2023

Heerlijke rames gegeten, zowel vegetarisch als met vlees. Waren ook flinke porties. Ik kom hier vaker terug!

Ali
8 março 2023

Super lekker en bezorgers super aardig en beleefd

RS
4 março 2023

Was heerlijk ,maar niet erg warm vanaf begin .dus beetje lauw gegeten

Yvonne
24 fevereiro 2023
Anita
24 fevereiro 2023

Al meerdere keren besteld bij Sari Djaya. Kwaliteit is tot nu toe altijd goed geweest. Als ze bezorgen is het ook altijd warm. Zeker een aanrader en niet kiezen, gewoon alles proberen.

van effen
19 fevereiro 2023

altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita Langeveld
13 fevereiro 2023

Sneller bezorgd dan werd aangegeven. Heerlijk eten, en heel veel, alleen de gebakken banaan was écht niet lekker! Rauwe, niet rijpe banaan, niet lekker zacht van binnen en met een dikke deegrand eromheen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine Dols
8 fevereiro 2023

Super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ruiter
4 fevereiro 2023
van effen
30 janeiro 2023
Arwin van Delden
28 janeiro 2023

Zoals vaker bij jullie besteld: heerlijk, op tijd en voor herhaling vatbaar!!!!!!

Anoniem
27 janeiro 2023

Heerlijk eten en ruim voldoende!

Caspar
23 janeiro 2023

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten. Rijsttafel was echt heerlijk...........!

RC Abma
18 janeiro 2023

Het was weer heerlijk!

van effen
9 janeiro 2023
A A
9 janeiro 2023

Top zaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
1 janeiro 2022
Femke
25 dezembro 2022
Hikga
22 dezembro 2022

Heerlijk

Danielle
20 dezembro 2022

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde maar zeker niet de laatste keer.... Wat lekker allemaal, we hebben genoten!

BRENDA
8 dezembro 2022

Heerlijk zoals we gewend zijn

Marlies
22 novembro 2022

Veel smaak alleen de Ayam kecap was af en toe een beetje droog

Rob Meijer
21 novembro 2022

Wij hadden een rijsttafel besteld, alles smaakte fantastisch, echt een aanrader!