Reviews from Sari Djaya Amersfoort

Recent reviews

5.0
willem jansen
11 February 2024

Prima eten, mooie porties. En altijd op tijd

Twigt Els
10 February 2024

Altijd voortreffelijk

van effen
5 February 2024
Hamza
3 February 2024

Heerlijk eten Hamdouliah

Eus
29 January 2024

Het was overheerlijk en sneller bezorgd dan aanvankelijk was aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

willem jansen
29 January 2024

Prima eten voor een goede prijs.👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
27 January 2024

Ook deze keer weer een heerlijke maaltijd!

van effen
22 January 2024
Dennis
8 January 2024

Heerlijk gegeten weer ! Vol smaak en een vriendelijke bezorger

M.E. Letwory
8 January 2024

Ikan peppes top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lepraque
1 January 2024

Heerlijk gegeten! Vers en zeer smakelijk met goede porties.

D
31 December 2023

Eten was zoals altijd prima! Wel jammer dat, ondanks het feit dat ik smorgens de bestelling al geplaatst had, de bezorging 45min later was dan gevraagd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els Twigt
20 December 2023

Fantastisch eten en een prima bezorging. Grote complimenten.

van effen
12 December 2023
Anoniem
10 December 2023

Best food in town!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shirley
10 December 2023

Helaas was de gratis spekkoek niet geleverd. Smaak was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H. Meijer
9 December 2023

Altijd zeer tevreden!

Martijn
2 December 2023

Ik had verwacht dat er witte rijst bij de Gado-Gado zou zitten. Zonder rijst is het geen hoofdgerecht en daar kwamen wij achter toen we gingen eten. De smaak is wel lekker en vers gemaakt.

van effen
27 November 2023

gister gebeld, bestelling kon niet doorgaan ivm privee omstandigheden en met verzoek bestelling vandaag, maandag, te bezorgen was geen probleem! prijs/kwaliteit/smaak altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Else
17 November 2023

Lekkerste Indonesisch afhaal restaurant van Amersfoort

Linnebank
12 November 2023

Lekker en op tijd

van effen
12 November 2023
Van de Wint
10 November 2023

Heerlijk

van effen
5 November 2023
Marieke
26 October 2023

Het was weer heerlijk! En lekker vlot bezorgd.

Eveline
26 October 2023

Altijd ontzettend lekker eten van Sari Djaya. Heel prettig dat ze de keer dat we een bestelling met haast nodig hadden ook extra snel kwamen brengen. Topservice!

Jos
22 October 2023

Eten was weer heerlijk en blijft een favoriet. Enige is dat we bericht kregen dat bezorging ineens een half uur later werd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pierre
21 October 2023
Theus Van Doornik
19 October 2023

lekker pittig was genoeg eten

van Doorn
15 October 2023

Eten besteld voor jubileumfeest, het was heerlijk. Complimenten namens alle gasten en zeker voor herhaling vatbaar!

van effen
12 October 2023
Stan
9 October 2023

Erg smaakvol en goed gekruid.

Dennis Hol
30 September 2023
Letwory
27 September 2023

👍🏽

Mous
17 September 2023

Beste eten van Amersfoort!

Arjan
16 September 2023
Anoniem
14 September 2023

Het was heerlijk

Van de Wint
14 September 2023
Thirza
3 September 2023

Weer heerlijk. Goed op tijd. Goed warm. En gratis spekkoek. Ik blijf hier zeker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Justin
31 August 2023

Het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

van effen
28 August 2023
Patrick Lauwers
28 August 2023

Was wederom er goed. Prachtige gerechten. Altijd weer een verwen-momentje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelmer van Veldhuisen
13 August 2023

Heerlijk gegeten, de bezorging was goed op tijd en de bezorger erg aangenaam. Top ervaring!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nanda
12 August 2023

Exact op tijd en superlekker!

H. Meijer
4 August 2023

Eten en bezorging zoals altijd top!

Benedicta
24 July 2023
Siep Stronks
17 July 2023

Beste keuze!

Maureen Sieberichs
17 July 2023

Vandaag voor de geboortedag van mijn Moeder een rijsttafel gehaald. Dit deden we in haar laatste jaren ook altijd. De smaak was als vanouds. De daging was heerlijk zacht. De sg tempé was pedis, de ikan heerlijk enz We hebben genoten. Zo hebben we onze Moeder haar sangu gegeven en kunnen herdenken. Ga zo door!

Ellen van Nieuwkerk
16 July 2023

Heerlijke rijsttafel!

Anna
15 July 2023

Ik kreeg niet precies wat ik had besteld, het vleesgerecht was verwisseld. De kwaliteit van het eten was verder erg goed.

Ellen Maassen
8 July 2023

Altijd erg lekker!

Jeroen
1 July 2023

Zoals altijd ook nu weer top! Heerlijk eten en alles goed verzorgd 👍🏻

Els Twigt
25 June 2023

Snelle bezorging en het eten is zeer goed

Dieuwertje
15 June 2023

Eten was heerlijk maar helaas meer dan een uur te vroeg bezorgd. Op de bon stond 19:30 maar ze kwamen om 18:40. Mazzel dat we thuis waren want anders hadden we de hele bestelling kunnen missen. Dit is de eerste keer dat het fout ging en we bestellen regelmatig en zullen dat ook blijven doen. Kan altijd een keertje fout gaan.

Reaction from Sari Djaya

Het spijt me...ik was niet goed opgelet

Jannie Wemmenhove
7 June 2023

Keurig, lekker ,en netjes op tijd bezorgd blijven zo 👍

Gerco
6 June 2023

Was heerlijk eten. Kom hier zeker terug.

Else
5 June 2023

Het bestelde eten was prima. En toch vroeg ik me af of jullie een nieuwe kok hebben?

Hilga
30 May 2023

Geweldige kwalititeit en smaak. Snelle bezorging met daarin ook nog een verassing!

Henk-Jan van Well
28 May 2023

Het lekkerste Indische eten van Amersfoort en omstreken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van effen
21 May 2023
Denis
18 May 2023
Jannie
10 May 2023

Prima weer heerlijk vooral zo blijven en heerlijke spekkoek zalig 👍

H.Meijer
8 May 2023

Top als altijd. Speciale vermelding betreft de zeer vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerben
24 April 2023

Heerlijk, in Nederland nog niet een betere rendang kunnen vinden dan die van Sari Djaya. Absolute aanrader!

Menno
16 April 2023

Wederom geweldig lekker en zoals altijd keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van effen
16 April 2023

altijd goede kwaliteit, smaak en levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
11 April 2023
Hielckert
9 April 2023

Het was weer super! Jammer dat bestelde en betaalde Sambal Goreng Telor Bali er niet bij zat…

Marlot
7 April 2023

Zoals altijd erg lekker! En vlotte bezorging!

Wj
30 March 2023
Arwin van Delden
29 March 2023

Zoals al jaren , uitstekend kwaliteit en de snelheid waarmee het gebracht wordt is goed. Ik bestel er al jaren

Bas
26 March 2023

Het was afgelopen zaterdag van uitzonderlijke kwaliteit. Al het voedsel was zeer goed op temperatuur (wij wonen wat verder weg dus dat kan soms betekenen dat het iets lauwer is) en de smaken goed op orde. Wij bestellen hier wel vaker maar dit keer was duidelijk net dat beetje beter dan het al zeer goede normaal. Vooral voor een zaterdag een zeer aangename verrassing.

Miriam
25 March 2023

Heerlijk gegeten, goed gekruid en gratis spekkoek leuk extra.

Bert de Vries
22 March 2023

Eten was weer heerlijk, en de bezorging bizar snel ondanks dat wij in vathorst wonen!

HB
18 March 2023

Heerlijk eten en goed warm bij bezorging!

Menno
17 March 2023

Heerlijk eten, hier weten ze hoe het moet! Complimenten!

Patrick
11 March 2023

Heerlijke rames gegeten, zowel vegetarisch als met vlees. Waren ook flinke porties. Ik kom hier vaker terug!

Ali
8 March 2023

Super lekker en bezorgers super aardig en beleefd

RS
4 March 2023

Was heerlijk ,maar niet erg warm vanaf begin .dus beetje lauw gegeten

Yvonne
24 February 2023
Anita
24 February 2023

Al meerdere keren besteld bij Sari Djaya. Kwaliteit is tot nu toe altijd goed geweest. Als ze bezorgen is het ook altijd warm. Zeker een aanrader en niet kiezen, gewoon alles proberen.

van effen
19 February 2023

altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Langeveld
13 February 2023

Sneller bezorgd dan werd aangegeven. Heerlijk eten, en heel veel, alleen de gebakken banaan was écht niet lekker! Rauwe, niet rijpe banaan, niet lekker zacht van binnen en met een dikke deegrand eromheen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine Dols
8 February 2023

Super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ruiter
4 February 2023
van effen
30 January 2023
Arwin van Delden
28 January 2023

Zoals vaker bij jullie besteld: heerlijk, op tijd en voor herhaling vatbaar!!!!!!

Anoniem
27 January 2023

Heerlijk eten en ruim voldoende!

Caspar
23 January 2023

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten. Rijsttafel was echt heerlijk...........!

RC Abma
18 January 2023

Het was weer heerlijk!

van effen
9 January 2023
A A
9 January 2023

Top zaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
1 January 2022
Femke
25 December 2022
Hikga
22 December 2022

Heerlijk

Danielle
20 December 2022

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde maar zeker niet de laatste keer.... Wat lekker allemaal, we hebben genoten!

BRENDA
8 December 2022

Heerlijk zoals we gewend zijn

Marlies
22 November 2022

Veel smaak alleen de Ayam kecap was af en toe een beetje droog

Rob Meijer
21 November 2022

Wij hadden een rijsttafel besteld, alles smaakte fantastisch, echt een aanrader!

van effen
13 November 2022