Facebook

Beoordelingen van Sari Djaya Amersfoort

Recente recensies van Sari Djaya Amersfoort

5 sterren na 213 reviews

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties, verse groenten. Ikan pepasan om te smullen. Dank.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen hier al jaren! Altijd lekker. Deze x als verrassing spekkie erbij en saté. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier heel regelmatig. Prijs kwaliteit is echt top. Was zoals altijd weer super lekker!! Vooral de pittige Sambal Goreng Daging en Ayam Rica zijn geweldig!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker indonesisch eten. Makkelijk bestellen en vlotte bezorging. Goede prijs / kwaliteitsverhouding.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd! aanrader

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: top!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de zoveelste keer dat we hier bestellen en de kwaliteit is iedere keer even goed. Wat een goede smaken. Het proeft allemaal vers en al het vlees is lekker mals. Ruime porties ook. Van de rijsttafel voor 2 personen eten wij 2-3 dagen van. In de ochtend kan ik mij dan al verheugen op het avondeten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, authentiek en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was erg laat... 15:30 uur besteld, gewenste levertijd 16:45, dat werd geschatte levertijd 17:15 en uiteindelijk 17:45 was het eten er... het eten zelf was zoals altijd heerlijk, de bezorgster heel vriendelijk maar dit duurde wel heeeeel erg lang

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, genieten wederom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel gehad waarvan alle gerechten erg lekker waren!!! Gerechten zijn zoals ze horen te zijn, heerlijk!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Mijn familie en ik bestellen hier al een hele tijd en zijn nog steeds zeer tevreden, dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Vriendelijke bezorger en eten was er snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij onze bestelling was de sate ayam vergeten. Ik had meteen even gebeld. en na een half uur stond de bezorger op de stoep! Super ! Het eten smaakte heerlijk👍

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch heerlijk eten

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toevallig tegengekomen via thuisbezorgd en inmiddels al maanden mijn vaste toko. Top kwaliteit eten en super service (proactief contact als het druk is of vragen bij het bestellen)

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was al vanouds heerlijk maar het werd wel 45 minuten telaat bezorgd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was uitstekend en beter Indisch afhaal eten is er niet in Amersfoort. De bezorgtijd is wel wat lang, nu een aantal keren besteld en de bezorging was altijd een uur of langer. Het zou mooi zijn als dit naar 30-45 minuten kon gaan. Maar het is het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten moest om half zes komen maar kwam om tien over zes veel te laat

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de beste Indische maaltijd die je in Amersfoort kunt krijgen. Beetje aangebrand.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Bezorging netjes op tijd en maaltijd nog perfect warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel samen te stellen via de website, vriendelijke bezorging, heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel was geweldig

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later maar dat werd netjes via de tel doorgegeven. Altijd vriendelijke man en heerlijk en veel eten. Heel soms is t vlees n beetje hard/taai bij n aantal stukjes maar dat neemt niet weg dat t heerlijk smaakt.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en weer smakelijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering en het eten is goed.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer super lekker, en hele snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze ‘vaste’ afhaalindo en altijd goed en smakelijk. Aanrader!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, keurig op tijd bezorgd en het was heel lekker.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten heerlijk! Vele malen besteld hier, altijd goed en netjes op de tijd bezorgd die is aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Originele gerechten met een goede smaak. Snel te bestellen en op tijd bezorgd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is en blijft goddelijk eten. Wij bestellen iedere week, en het is gewoon uitstekend!!!!!!!!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en weer heerlijk gegeten! Goede service, meer dan genoeg eten, en smaakte weer erg goed!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten... hebben al diverse gerechten uitgeprobeerd allemaal even smakelijk en divers. Indonesië is dan heel dichtbij. Dank jullie wel Sari Diaya

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten. Ook de vegetarische rames is heerlijk.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de online-bestelling had ik bij 'opmerkingen' aangegeven welk tijdstip voor bezorging wij graag zouden willen. Even later kreeg ik daarvan via de mail een bevestiging. Toch kwam de maaltijd een half uur eerder dan de tijd die jullie zelf aangaven in de mail. Geen ramp, maar niet zo fijn.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk gegeten, goed geprijsd! Punctueel bezorgd. Complimenten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig. Heel snel geleverd en super lekker.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer superlekker gegeten van de met liefde bereidde maaltijden. TOP

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit. Grote porties wel dus houd daar rekening mee. Echt een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en weer veel te veel. We eten er twee dagen van. Feest!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik gaf altijd al 5 sterren! :) (In het bestelformulier mis ik de optie om één of meer dagen van te voren te kunnen bestellen; er is geen datum keuze mogelijk.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere mihoen en nasi met malse stukjes vlees, aanrader.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles goed geregeld. bedankt.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. En er werd netjes nagebeld dat ze over het hoofd hadden gezien dat een deel van de bestelling koud mocht blijven (dat was verder geen probleem). Top service weer!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren ging het niet zoals wij gewend zijn bij jullie. Een deel van onze bestelling is niet afgeleverd. We hebben gebeld en de ontbrekende gerechten zouden worden nabezorgd. De bezorger moest toch naar onze wijk. We hebben niemand meer gezien. Wij hopen dat jullie alsnog een passende oplossing hebben.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia’s waren slap en het eten was niet warm

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, heerlijk en warm eten

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Ik heb alleen heel lang moeten zoeken wat ik moest kiezen. Eerst heb ik bij alle gerechten moeten zoeken, wat de inhoud van het gerecht was. Tip: even een kleine beschrijving van het gerecht met een paar woorden. Voor de rest zag de website er prima uit.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd op tijd bezorgd en was...zoals altijd...erg lekker.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lieve mensen bij toeval ontmoet. Deze liefde zit ook in de heerlijke maaltijden die ze voor ons maken. 2 woorden: geweldig lekker!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt even, maar het eten was erg kekker en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk warm eten. Alleen bezorgkosten 4 euro beetje veel geld

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer hier besteld en wederom was het weer erg smaakvol. Je krijgt gewoon een smaakexplosie in je mond! Voor mij is dit de beste Indische zaak in Amersfoort. Super service ook en tot nu is de bestelling keer op keer op de afgesproken tijd geleverd. Bedankt weer!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, ruim Voldoende en op de afgesproken tijd bezorgd.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed !

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten werd snel bezorgd.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend slecht dit keer. De bami was doordrenkt met olie en in het bakje onderin kon je zien dat er een laag olie zat. Ontzettend ongezond. Verder was alles, van kip tot groenten en bami gepropt in 1 bak waardoor de bami te klef was. De traditionele smaak van de Indonesische keuken proefde je niet. Ik betaal liever iets meer, en zie graag dat mijn eten met zorg en liefde is bereid. Het spijt mij Sari Djaya dat ik zo'n slechte recensie heb achter gelaten. Ik ben veel beter van jullie gewend en heb diverse keren heerlijk gegeten! Ik hoop dat de kwaliteit weer terugkomt.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De nasi rames was weer heerlijk.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stelt nooit teleur. Heerlijk gekruid, ook goede saté en prima hoeveelheid.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke gerechten. Eenvoudig te bestellen en snelle bezorging. En zeker niet duur.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is ons zeer goed bevallen. De smaken waren goed en het was lekker pittig. Zeer zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang, 1.5 uur. Het eten was wel het wachten waard - echt heerlijk! Goede pittigheid. Rendang mag van mij wat zachter, maar goede smaak

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, goed bezorgd.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, zoals gewoonlijk was het weer buitengewoon lekker! Opvallend waren deze keer wel de porties die uitzonderlijk klein waren. Gelukkig is dit meestal niet het geval maar toch een aandachtspuntje.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Op tijd bezorgd en de maaltijden waren warm en heerlijk. Ga zeker vaker bestellen. .

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi rames was weer heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd. Tot de volgende keer!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk en de bezorger erg vriendelijk. Alleen hadden we het eten om 18:30 besteld en het was er al om 18:10. Gelukkig waren we net thuis, maar misschien de volgende keer niet, wat gebeurt er dan met het eten?

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de nasi rames speciaal (deze keer met mihoen) helemaal top. Weer heerlijk makan . Helemaal niks op aan te merken. En levering ook weer netjes op tijd. Terima kasih.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste Indonesisch eten in amersfoort! Al jaren een begrip en al jaren één en dezelfde topkwaliteit!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaak wel uitgedroogd vlees

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Genoten van de verschillende smaken. Ruime hoeveelheid! Mag van mij wel iets minder vet, en de bestelling was aan de late kant. Maar we komen zeker terug!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vlot en goed warm afgeleverd. Restanten ook prima als ontbijt :)

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Authentieke smaken, keurig op tijd en goed warm. Onze favoriete Indo in Amersfoort en omstreken.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uur te laat. Ik bestel voor 120 euro aan eten. Ik moet al 3 euro bezorgkosten betalen en dan is het ook nog veel te laat. Vind ik niet goed.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet: Geen emping. Pisang goreng: Héél veel deeg!!! Niet lekker. Veel artikelen voortijdig uitverkocht. Jammer.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de smaken allemaal een beetje het zelfde niet echt Indisch. Alles een beetje te veel naar wat Hollanders wel lekker vinden, beetje zoals de Chinees. Jammer

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit van de rijsttafel, netjes verpakt en op tijd ontvangen. Aan te bevelen

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd heerlijk (en lekker pittig, dus misschien niet super geschikt voor mensen die daar niet van houden). Wij kiezen zelf altijd voor vegetarische rames met verschillende gerechtjes bij elkaar en tot nu toe is dat altijd super. Bezorging is ook altijd snel en het eten is dan nog goed warm. Aanrader!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm genoten van onze rijsttafel en er twee dagen van gegeten! :-)

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk as always 😀

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd wat te laat bezorgd, maar dat werd heel netjes telefonisch aangekondigd. De bestelling was niet meer goed warm, maar alles is zo heerlijk dat dat niet zo erg is.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee rijsttafels besteld. Natuurlijk twee verschillende combinaties. Iedereen was erg tevreden over de smaak van de gerechten en de hoeveelheden. Goed warm en een snelle levering. Alleen de zakjes kroepoek borrel ontbraken!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er iets misgegaan waardoor er gerechten verwisseld waren in de bestelling, ook zaten er garnalen in de 'vegetarische' Rames. Jammer, maar het smaakte verder wel erg lekker.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en ontzettend lekker!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker en op tijd. Authentiek Indisch eten met zoals het hoort hun eigen signatuur.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Sommige onderdelen persoonlijk wat scherp, maar dat ligt meer aan ons. Het eten is gemaakt zoals het bedoeld is. Het brengt vele herinneringen terug naar toen onze Indische vuurvrouw ons vroeger met maaltijden verraste. Echt heerlijk! Keurige bezorging, op tijd en netjes.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De beloofde spekkoek zat er helaas niet bij.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en de bestelling was op tijd

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd heel warm ingepakt en vooral super super lekker

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Hel mooie gerechten!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een schot in de roos. Uitstekende rijsttafel, met mooi geroosterde saté, superzacht en goed gekruid vlees enz enz. Perfect op tijd bezorgd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi rames speciaal (6x) viel tegen, omdat alle gerechten in éen bakje gedaan waren, zodat de verschillende smaken niet te onderscheiden waren en het een soort prak werd. Ik had de rijst liever apart gehad. De saté was redelijk, de pindasaus te zwaar. Vorige keer hadden we rijsttafel , die heerlijk was

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier valt niets aantoe te voegen.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles uitstekend/

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Bijna zoals van oma! We gaan hier vaker bestellen

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super lekker en ruim binnen de aangeven tijd .zeer goede service

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig lekker en snel bezorgd, bestel daarom ook graag bij jullie

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles volgens afspraak en heerlijk.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en warm

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super snel met 30 minuten bezorgd

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie de milde ei niet meegeleverd hadden. Lijkt wel alsof jullie steeds iets niet leveren wat wel besteld is.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, warm en op tijd. Maar de kiploempia’s waren erg taai en hard, haast niet door te komen. Echt niet voor herhaling vatbaar.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en warm genoeg. Ook verpakken ze het altijd netjes. Wij vinden het altijd een feestje om te bestellen bij Sari Djaya.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken en goed van temperatuur. Helaas waren de gehaktballetjes in diverse sauzen erg stug en de kippenbout dreef van het vet. Ondanks dit commentaar toch een aanrader! Een volgende keer zou ik hier weer een bestelling plaatsen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, veel keuze bij rijsttafel. Vriendelijk personeel.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger precies op de afgesproken tijd en het eten was weer heerlijk!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer weer een heel lekkere Indonesische maaltijd. We gaan verhuizen dus we moeten jullie maaltijden helaas gaan missen.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zelf Indo, dus ik heb altijd commentaar op restaurants met Indo food, maar Sari Djaya vind ik veruit het lekkerste eten hebben van Amersfoort.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker rijsttafel. Goed pittig.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles grote klasse .HEERLIJK.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top, zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!! Bezorging keurig netjes op tijd!!!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat lang; verder perfect. Lekker en vers! Lempervulling droger dan eerrder, (andere kok?)

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en warm bezorgd, de gratis spekkoek was wel een beetje karig voor een bestelling van 90 euro. Laat volgende keer die cola maar zitten voor meer spekkoek :)

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker???

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed warm en keurig bezorgd. Kan niet anders zeggen dan Top???

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als altijd lekker en prima op tijd maar levering was niet compleet

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en weer lekker als altijd!

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zoals altijd authentiek Indonesisch. Alleen nog saté Kambing en het feest is helemaal compleet ;-)

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten alleen hadden we twee porties boontjes besteld en er maar eentje gekregen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker eten als van oma! Bezorging prima op tijd en leuke bezorger. Was voor ons de eerste, maar de volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, de rijsttafel van €30,- is meer dan voldoende voor 3 personen. Twee opmerkingen: Bezorging duurde 1 uur, is wat lang Op een site stond "gratis cola", deze zat er niet bij.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was zo taai als een bos touw. Waarschijnlijk te ver opgewarmd in een magnetron of niet gaar genoeg gekookt. we hebben het weg moeten gooien.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al twee jaar bestellen we maandelijks voor rond de €29,- bij Sari Djaya. In juni kwam echter de bestelling meer dan een uur te vroeg (in de periode dat de kinderen naar bed gebracht moeten worden) waardoor we lauw tot koud eten moesten eten. Ik heb toen bij de bestelling in juli gevraagd of de bestelling dit keer wel rond de juiste tijd kon komen. Helaas totaal geen reactie van Sari Djaya en overigens het eten ruim een half uur te laat (op een woensdagavond!). Ik ben ven mening dat je zo niet om mag gaan met je vaste klanten....... Kortom ik ga wel opzoek naar een andere die wel de beleefdheid heeft om te reageren.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek!!!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal goed, maar gisteren drie kleffe bakjes, waar wij de gerechten niet uit elkaar konden halen. Alles zat door elkaar. Het vlees was droog de groente zat door alles heen. De eieren uitgedroogd. meer dan helft is blijven staan, jammer . De gratis spekkoek was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, goed op temperatuur bezorg en overheerlijk!!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte geweldig. Minpuntje- besteld o.a 1 nasi 1 bami Kreeg 2 nasi. Volgende keer eerst controleren voor vertrek van de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties eten worden in tegenstelling tot vroeger steeds kleiner, dit is teleurstellend. Het eten smaakt verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het niet lekker! Het vlees was hard en droog en zelfde bami smaakte niet vers. We zijn dit niet gewend. Spijtig van mijn 24,-

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een half uur te vroeg een aangename verrassing! Flinke porties en smaakvol. Voor herhaling vatbaar!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden. Bezorging prima.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij Sari Djaya besteld. De kwaliteit is wisselend. Soms wel goed. Gisteren was het eten echter ronduit slecht. De daging rendang en ajam ketjap waren uitgedroogd en op sommige plekken zwartgeblakerd. De tahu taotjo was zo droog en hard (krokant!) dat we dachten dat het sambal goreng tempeh was. De sambal goreng telor was ook droog. De sajur lodeh was niet-normaal pittig (terwijl dit gerecht toch mild moet zijn) en daarom niet te eten. De witte rijst van de nasi rames was daardoor geheel doortrokken en rood van de pepers. Eigenlijk waren alleen de pepesan makreel en het stukje spekkoek goed. We hebben een groot deel van het eten weggegooid en daarmee €41 (incl. fooi voor de bezorger) verspild. We hopen dat het restaurant de kwaliteit van de gerechten verbetert. Misschien staan sommige gerechten te lang en worden ze te vaak opgewarmd, waardoor ze uitdrogen. Gisteren hadden we al vóór 18.00 uur besteld, dus niet laat op de avond.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek en vers eten, is verslavend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, heel warm en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer, was het weer de perfecte kwaliteit..?

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had in mijn bestelling aangegeven dat ik niks pitigs wil maar alles zoet-zuur helaas ontving ik mijn bestelling en was alles pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding goed. Ook de keuze mogelijkheid. Bezorging precies op de afgesproken tijd. Website wat moeilijk te begrijpen wat de keuze's `zijn bij rijsttafel.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsttafel is kwalitief en kwantitatief zeer goed te noemen. Bezorgtijden zijn wat langer dan bij een pizzaria, maar dan krijg je ook een heerlijke maaktijd voor. Tip voor Sari Djaya, voor de mensen die niet de namen van de Indonesische gerechten uit elkaar kunnen houden, is een beschrijving of een foto zeer handig.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd, tijdens bellen zeggen ze dat bezorger onderweg is, en er dan na een kwartier er nog niet is. Normaliter altijd op tijd bezorgd,maar deze keer slecht. Volgende keer weer zo laat, dan is het de laatste keer geweest.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste alleen de gratis spekkoek. Verder dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate rijst en groente's waren erg lekker, het rundvlees is vrij droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , stipte bezorging Voor herhaling vatbaar!

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was even goed en lekker. Bezorging was prima en op afgesprocen tijd.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi niet apart. Kwestie van smaak wellicht maar vrij pittige maaltijd. Bezorging OK

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en met zorg bereid eten. Snel bezorgd en zalig gegeten. Jammer spekkoek vergeten????

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op afgesproken tijd! Lekker warm nog! De bezorger is heel vriendelijk. Helemaal goed. Voor mij is de smaak lekker maar een beetje flauw ietsje kruidiger mag.. De rest is top.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer weer witte rijst gekregen terwijl we nasi goreng besteld hadden. Is al de 2e keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig eten, plakkende bamie en saté smaakte niet vers. Dajing Smoor was heerlijk trouwens

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, half warm, bijna uur wacht tijd, maar het is het helemaal waard????

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, wel gingen alle smaken door elkaar in 1 bakje. Heel netjes dat er gebeld werd dat er bij de bezorging iets miste en nabezorgt werd, maar dat kwam pas toen we al klaar waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indonesisch eten, met liefde bereid en keurig op tijd geleverd!

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service én kwaliteit. Het eten zou warmer moeten zijn bij bezorging. Verbetering website voor bestelling zou prettig zijn.

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse ingrediënten/gerechten en heel goede smaak. Jammer dat de perkedel Jawa vaak op is. De perkedel djagung is wel eens taai door waarschijnlijk het opwarmen in de magnetron. Porties variëren en zijn soms iets klein, maar prijzen zijn wel goed. Soms ook goede porties, geschikt voor 2 personen (zoals vandaag). Het stukje spekkoek bij bestelling rechtstreeks bij Sari Djaya is een leuk extraatje. Bestellen doe ik daarom liever rechtstreeks dan via Thuisbezorgd. Bezorging is altijd snel en door vriendelijke mensen. Ik bestel hier graag.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk eten!

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein beetje atjar (of iets anders fris) zou héél lekker zijn. Maar de nasi rames was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het best lekker maar wel heel erg jammer dat alles van de nasi rames bij elkaar in een bak geptpot zat.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Eten was erg lekker en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk heerlijk gegeten en de bezorging was in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren een paar keer per jaar met verjaardagen en wij vinden het nog steeds heel lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen erg jammer dat ik na het bestellen en betalen een telefoontje kreeg met de mededeling dat er 2 gerechten die ik besteld had om waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 rijsttafels besteld voor een vergadering in de avond. Het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima, maar met een brommertje bezorgen was makkelijker geweest, met de auto is het een eind omrijden. verder service en kwaliteit was goed.