Facebook

Beoordelingen van Sari Djaya Amersfoort

Recente recensies van Sari Djaya Amersfoort

4 sterren na 59 reviews

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als altijd lekker en prima op tijd maar levering was niet compleet

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en weer lekker als altijd!

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zoals altijd authentiek Indonesisch. Alleen nog saté Kambing en het feest is helemaal compleet ;-)

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten alleen hadden we twee porties boontjes besteld en er maar eentje gekregen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker eten als van oma! Bezorging prima op tijd en leuke bezorger. Was voor ons de eerste, maar de volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, de rijsttafel van €30,- is meer dan voldoende voor 3 personen. Twee opmerkingen: Bezorging duurde 1 uur, is wat lang Op een site stond "gratis cola", deze zat er niet bij.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was zo taai als een bos touw. Waarschijnlijk te ver opgewarmd in een magnetron of niet gaar genoeg gekookt. we hebben het weg moeten gooien.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al twee jaar bestellen we maandelijks voor rond de €29,- bij Sari Djaya. In juni kwam echter de bestelling meer dan een uur te vroeg (in de periode dat de kinderen naar bed gebracht moeten worden) waardoor we lauw tot koud eten moesten eten. Ik heb toen bij de bestelling in juli gevraagd of de bestelling dit keer wel rond de juiste tijd kon komen. Helaas totaal geen reactie van Sari Djaya en overigens het eten ruim een half uur te laat (op een woensdagavond!). Ik ben ven mening dat je zo niet om mag gaan met je vaste klanten....... Kortom ik ga wel opzoek naar een andere die wel de beleefdheid heeft om te reageren.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behoorlijke teleurstelling. Wij hebben 2 rijsttafels besteld; inhoudelijk allemaal verschillende gerechten. Vlees was droog en taai. Gehaktbal was echt knal hard en bijna zwart. Groenten waren zeker niet vers en te ver doorgekookt. Het enige wat wel positief was dat het eten er perfect op tijd werd geleverd. Wat mij betreft zeker geen aanrader!!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek!!!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal goed, maar gisteren drie kleffe bakjes, waar wij de gerechten niet uit elkaar konden halen. Alles zat door elkaar. Het vlees was droog de groente zat door alles heen. De eieren uitgedroogd. meer dan helft is blijven staan, jammer . De gratis spekkoek was vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, goed op temperatuur bezorg en overheerlijk!!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte geweldig. Minpuntje- besteld o.a 1 nasi 1 bami Kreeg 2 nasi. Volgende keer eerst controleren voor vertrek van de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties eten worden in tegenstelling tot vroeger steeds kleiner, dit is teleurstellend. Het eten smaakt verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het niet lekker! Het vlees was hard en droog en zelfde bami smaakte niet vers. We zijn dit niet gewend. Spijtig van mijn 24,-

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een half uur te vroeg een aangename verrassing! Flinke porties en smaakvol. Voor herhaling vatbaar!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden. Bezorging prima.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij Sari Djaya besteld. De kwaliteit is wisselend. Soms wel goed. Gisteren was het eten echter ronduit slecht. De daging rendang en ajam ketjap waren uitgedroogd en op sommige plekken zwartgeblakerd. De tahu taotjo was zo droog en hard (krokant!) dat we dachten dat het sambal goreng tempeh was. De sambal goreng telor was ook droog. De sajur lodeh was niet-normaal pittig (terwijl dit gerecht toch mild moet zijn) en daarom niet te eten. De witte rijst van de nasi rames was daardoor geheel doortrokken en rood van de pepers. Eigenlijk waren alleen de pepesan makreel en het stukje spekkoek goed. We hebben een groot deel van het eten weggegooid en daarmee €41 (incl. fooi voor de bezorger) verspild. We hopen dat het restaurant de kwaliteit van de gerechten verbetert. Misschien staan sommige gerechten te lang en worden ze te vaak opgewarmd, waardoor ze uitdrogen. Gisteren hadden we al vóór 18.00 uur besteld, dus niet laat op de avond.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek en vers eten, is verslavend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, heel warm en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. lauw eten en een kleffe niet smakelijke Gado Gado. Eten had geen lekkere pit zoals Indonesisch eten zou moeten hebben. Teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer, was het weer de perfecte kwaliteit..?

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had in mijn bestelling aangegeven dat ik niks pitigs wil maar alles zoet-zuur helaas ontving ik mijn bestelling en was alles pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding goed. Ook de keuze mogelijkheid. Bezorging precies op de afgesproken tijd. Website wat moeilijk te begrijpen wat de keuze's `zijn bij rijsttafel.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsttafel is kwalitief en kwantitatief zeer goed te noemen. Bezorgtijden zijn wat langer dan bij een pizzaria, maar dan krijg je ook een heerlijke maaktijd voor. Tip voor Sari Djaya, voor de mensen die niet de namen van de Indonesische gerechten uit elkaar kunnen houden, is een beschrijving of een foto zeer handig.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd, tijdens bellen zeggen ze dat bezorger onderweg is, en er dan na een kwartier er nog niet is. Normaliter altijd op tijd bezorgd,maar deze keer slecht. Volgende keer weer zo laat, dan is het de laatste keer geweest.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste alleen de gratis spekkoek. Verder dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate rijst en groente's waren erg lekker, het rundvlees is vrij droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , stipte bezorging Voor herhaling vatbaar!

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was even goed en lekker. Bezorging was prima en op afgesprocen tijd.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi niet apart. Kwestie van smaak wellicht maar vrij pittige maaltijd. Bezorging OK

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en met zorg bereid eten. Snel bezorgd en zalig gegeten. Jammer spekkoek vergeten????

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op afgesproken tijd! Lekker warm nog! De bezorger is heel vriendelijk. Helemaal goed. Voor mij is de smaak lekker maar een beetje flauw ietsje kruidiger mag.. De rest is top.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer weer witte rijst gekregen terwijl we nasi goreng besteld hadden. Is al de 2e keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig eten, plakkende bamie en saté smaakte niet vers. Dajing Smoor was heerlijk trouwens

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, half warm, bijna uur wacht tijd, maar het is het helemaal waard????

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, wel gingen alle smaken door elkaar in 1 bakje. Heel netjes dat er gebeld werd dat er bij de bezorging iets miste en nabezorgt werd, maar dat kwam pas toen we al klaar waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indonesisch eten, met liefde bereid en keurig op tijd geleverd!

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service én kwaliteit. Het eten zou warmer moeten zijn bij bezorging. Verbetering website voor bestelling zou prettig zijn.

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse ingrediënten/gerechten en heel goede smaak. Jammer dat de perkedel Jawa vaak op is. De perkedel djagung is wel eens taai door waarschijnlijk het opwarmen in de magnetron. Porties variëren en zijn soms iets klein, maar prijzen zijn wel goed. Soms ook goede porties, geschikt voor 2 personen (zoals vandaag). Het stukje spekkoek bij bestelling rechtstreeks bij Sari Djaya is een leuk extraatje. Bestellen doe ik daarom liever rechtstreeks dan via Thuisbezorgd. Bezorging is altijd snel en door vriendelijke mensen. Ik bestel hier graag.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijk eten!

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein beetje atjar (of iets anders fris) zou héél lekker zijn. Maar de nasi rames was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het best lekker maar wel heel erg jammer dat alles van de nasi rames bij elkaar in een bak geptpot zat.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Eten was erg lekker en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk heerlijk gegeten en de bezorging was in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren een paar keer per jaar met verjaardagen en wij vinden het nog steeds heel lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen erg jammer dat ik na het bestellen en betalen een telefoontje kreeg met de mededeling dat er 2 gerechten die ik besteld had om waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 rijsttafels besteld voor een vergadering in de avond. Het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima, maar met een brommertje bezorgen was makkelijker geweest, met de auto is het een eind omrijden. verder service en kwaliteit was goed.